بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
عضو اتاق تعاون ایران گفت: تقویت حسابرسی سیستمی موجب از بین بردن بستر فساد و کاهش هزینه های مالیات ستانی کشور خواهد شد و با افزایش داده محوری و کاهش خطاهای انسانی منجر به عدالت در اخذ مالیات خواهد شد که همه این روندها به نفع نظام مالیاتی و مردم است.
وی ادامه داد: وقتی سیستم ها جای افراد را می گیرند و روندهای حسابرسی به صورت هوشمند طی می شود، علاوه بر این که هزینه ها کاهش می یابد، شاهد افزایش دقت در انجام کارها هستیم.
تقویت حسابرسی سیستمی به معنی از بین رفتن بستر فساد استعضو اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور کاهش اعمال سلیقه کارشناسان را در حسابرسی ها به دنبال دارد. این امر به افزایش اعتماد مودیان به نظام مالیاتی کشور منجر می شود.
وفایی گفت: به طور کلی، سیستمی شدن نظام مالیاتی کشور به نفع مودیان قانون مدار است که تا کنون مالیات شان را به صورت مرتب پرداخت می کرده اند. روندهای هوشمند مالیاتی بستری فراهم می کند که سازمان امور مالیاتی بر مالیات ستانی از فراریان مالیاتی تمرکز کند و کشف مودیان جدید صورت بگیرد. این روندها به نفع مودیان قانون مدار است.
وی ادامه داد: سیستمی شدن نظام مالیاتی کشور به معنی مشخص شدن میزان وصول درآمدهای مالیاتی دولت است. این امر زمینه را برای سیاست گذاری های صحیح در حوزه سرمایه گذاری ایجاد می کند. در روندهای هوشمند مالیات ستانی، پیش بینی میزان مالیات پرداختی برای مودیان نیز امکان پذیر است. تمامی این روندها به معنی پیش بینی پذیر شدن فضای اقتصادی کشور است که به نفع مودیان است.
عضو اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: مالیات ستانی هوشمند با تقویت حسابرسی سیستمی موجب از بین بردن بستر فساد و کاهش هزینه های مالیات ستانی کشور خواهد شد و با افزایش داده محوری و کاهش خطاهای انسانی منجر به عدالت در اخذ مالیات خواهد شد که همه این روندها به نفع نظام مالیاتی و مردم است.
وفایی گفت: مالیات ستانی عادلانه از همگان یکی از وظایف دولت است. به نحوی که بخشی از درآمد پردرآمدها اخذ شود و به نفع عموم مردم به کار بیفتد. استفاده از سامانه ها و سیستم ها در بهبود روندهای مالیات ستانی در کشور بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: اصلاح نظام مالیاتی کشور و رفتن به سمت هوشمندسازی امور یک اقدام ارزشمند در راستای تحقق دولت الکترونیک محسوب می شود. در کشورهای مختلف از ظرفیت های نوین به خوبی استفاده شده است. ما هم باید بهره برداری از روندهای هوشمند و سیستمی را مدنظر داشته باشیم.
عضو اتاق تعاون ایران در خصوص اجرای مواد 169 و 169 مکرر ق.م.م که مورد تاکید رئیس جمهور بوده و خروجی اش داده محوری در نظام مالیاتی کشور است، تصریح کرد: روندهای نوین مالیات ستانی و تکیه بر داده ها به معنی کاهش بستر فساد است. هر چقدر مالیات ستانی بیشتر بر مبنای اطلاعات فروش و داده های دقیق صورت می گیرد، از مالیات ستانی تخمینی فاصله می گیریم و این روند مثبت ارزیابی می شود.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}